Deel dit artikel ‹ Terug

Uw gedicht op een bierviltje?

Geplaatst op: woensdag 12 november 2014


BiblioPlus, de Regiodichter en de werkgroep Poëzieweek 2015 organiseren als voorbereiding op de Poëzieweek een gedichtenwedstrijd. Alle dichters in de regio vanaf 14 jaar worden van harte uitgenodigd om maximaal twee gedichten in te zenden. Het gedicht moet passen op zo’n gevoelig, rond bierviltje. Het onderwerp van de gedichten is helemaal vrij.

BioblioPlus geeft een rondje
De mooiste gedichten worden op een bierviltje gedrukt en verspreid tijdens de Poëzieweek, van 29 januari t/m 4 februari 2015. Onder het motto ‘BiblioPlus geeft een rondje’ zijn de bierviltjes straks te vinden in onder andere cafés, dorpshuizen en multifunctionele centra in het Land van Cuijk en de kop van Noord-Limburg. Kijk voor meer informatie en de spelregels van deze actie op www.biblioplus.nl.

Stuur je gedicht(en) uiterlijk 23 november 2014 (inzendperiode is gewijzigd) naar d.stoevenbelt@biblioplus.nl of per post naar: H. van Heijster, Oude Breestraat 43, 5845 AB Sint Anthonis. Begin december wordt bekend gemaakt welke gedichten op de bierviltjes worden verspreid

Als je vierkant achter de liefde staat, is zo’n rondje dichten helemaal niet moeilijk. Elke dichter dicht, zoals ie gebrouwen is. En echt, er zijn heel veel heerlijke smaken.