Deel dit artikel ‹ Terug

14 november a.s. Wereld Diabetes Dag: een gezonde mond voor diabetespatiƫnten

Geplaatst op: dinsdag 11 november 2014


Gratis TandvleesCheck voor diabetici. Voor vele diabetici is de kans op ontstekingen een bekend probleem. Denkt u hierbij aan de diabetesvoet, oogproblemen etc. Maar wist u dat de mondgezondheid ook extra aandacht behoeft? De diabetes patiënt heeft ook een verhoogde kans op tandvlees en kaakbotontstekingen. Dit gaat ongemerkt. Echter, deze tandvleesontsteking kan zelfs tot verlies van tanden en kiezen leiden. Tevens kampt de diabetespatiënt vaak met een drogere mond, hetgeen een slechte adem, vieze smaak of verhoogde gaatjesactiviteit tot gevolg heeft. 

Op 14 november is het Wereld Diabetes Dag en is er extra aandacht voor diabetespatiënten. Mondhygiënistenpraktijk Boxmeer speelt hierop in door de diabetespatiënt in de maand November een kosteloze ‘Tandvlees Check’ aan te bieden.

Heeft u geen diabetes, maar wel last van gevoelige tanden, terugtrekkend tandvlees, verkleurde tanden, een vieze smaak of slechte adem? Samen met de mondhygiënist werkt u aan een schone mond en een fris mondgevoel. 

Vraagt u zich af of uw mond extra aandacht nodig heeft? Maak dan eens een afspraak bij Mondhygiënistenpraktijk Boxmeer. We ontvangen u graag voor een passend advies betreffende uw mondgezondheid.

Mocht een behandeling nodig zijn, zullen we u hierover informeren. De kosten van een eventuele vervolgbehandeling vallen veelal onder de vergoeding van de tandheelkundige verzekering.

Mondhygiënistenpraktijk Boxmeer
Valendries 1        
www.kiesvoorjegebit.nl  
0485-530303