Deel dit artikel ‹ Terug

Boerenpaar Ties en Anna zijn er al helemaal klaar voor

Geplaatst op: maandag 10 november 2014


Het duurt nog enkele weken voor het nieuwe Boerenbruidspaar van ?t Gèrmelaand, Boer Ties en Boerin Anna zal verschijnen. Dit zal namelijk op zaterdagavond 29 november gebeuren, direct na de prinsenreceptie in de Theaterzaal van Myllesweerd. Ook kan dan iedereen getuigen zijn van de verschijning van het nieuwe Jongkerpaar. De prinsenreceptie start die avond om 19.11 uur en iedereen is op deze avond van harte welkom.

De Boerenbruiloft krijgt dit jaar een vernieuwde aanpak. Hiervoor is ook een vernieuwde boerencommissie in het leven geroepen met diverse nieuwe leden. Dit alles resulteerde in een vernieuwde opzet van de Boerenbruiloft die op carnavalsmaandag gehouden zal worden in ?t Lagerhuis in Mill. Maar wat gebleven is is sowieso het enthousiasme van het nieuwe Boerenpaar. Dat blijkt uit de foto die de organiserende commissie heeft vrijgegeven. Ties en Anna 2015 zijn er nu al helemaal klaar voor. Maar wie het zijn?

Zeker is nu al dat zaterdagavond 29 november een avond gaat worden vol verrassingen voor jong en oud. Reserveer deze avond dus in uw agenda. Bezoek de prinsenreceptie vanaf 19.11 uur en ben getuigen van de verschijning van het Jongkerpaar en Boerenbruidspaar 2015 van ?t Gèrmelaand. Dit in de Theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.