Deel dit artikel ‹ Terug

Zangdag in de Petrusbasiliek te Boxmeer

Geplaatst op: maandag 10 november 2014


Op zaterdag 15 november is er in de Petrusbasiliek te Boxmeer een zangdag. De leiding van is in handen van Chris Fictoor. Chris Fictoor is een landelijk bekend musicus. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het invoeren van mensen in de spirituele ruimte van tekst en muziek. Steeds is dat een bijzondere ervaring geweest. Chris Fictoor is geassocieerd aan de Karmelorde. Hieronder vindt u de informatie zoals die op de flyers voor deze dag staat vermeld.

Zangdag onder leiding van Chris Fictoor
Een zangdag is geen zangrepetitie. Het is kennismaken en vertrouwd raken met de kracht van het zingen zelf, met de spiritualiteit van liederen en met repertoire dat voortdurend groeit. Chris Fictoor is musicus. Hij componeert liederen en is vertrouwd met het repertoire van veel componisten. Met gezag en deskundigheid kan hij in deze zangdag ons binnenvoeren in de spiritualiteit van liederen en ons kennis laten maken met nieuwe liederen.

Begeleiding: Chris Fictoor
Data: zaterdag 15 november
Tijd; plaats: 10.30 – 15.30; St. Petrus Basiliek
Prijs: € 12,50

Aanmelding
U kunt zich opgeven door te mailen naar karmelkringboxmeer@karmel.nl, of door u schriftelijk aan te melden bij het secretariaat van de Karmelkring, Steenstraat 39, 5831 JA Boxmeer, 0485-562156.

Meer informatie en het meest recente aanbod van Karmelkring Boxmeer vindt u op onze website: www.karmelcentra.nl/boxmeer.