Deel dit artikel ‹ Terug

Welkomstbijeenkomst voor nieuwe inwoners op 5 november

Geplaatst op: woensdag 29 oktober 2014


Op woensdagavond 5 november is de jaarlijkse welkomstbijeenkomst voor nieuwe inwoners van de gemeente Cuijk. Alle inwoners die sinds 1 oktober 2013 in de gemeente zijn komen wonen, hebben hiervoor een uitnodiging gekregen.

Wij ontvangen u met een kopje koffie en een traditionele Cuijkse lekkernij in de raadzaal van het gemeentehuis in Cuijk. De avond begint om 19.45 uur. De burgemeester zal de nieuwe inwoners officieel welkom heten en hen in het kort vertellen over de laatste bijzondere ontwikkelingen in onze gemeente. Ook wordt die avond uitgelegd waarvoor u bij de gemeente Cuijk terecht kunt en wat u van ons mag verwachten. Verder kunt u kennismaken met leden van de gemeenteraad en met leden van het college van burgemeester en wethouders. Natuurlijk is er tijdens deze bijeenkomst ook gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige college- en raadsleden.

Bent u na 1oktober 2013 nieuw in de gemeente Cuijk komen wonen en heeft u geen uitnodiging ontvangen? U kunt zich dan tot 1 november a.s. wenden tot het bestuurssecretariaat van de gemeente Cuijk, telefoonnummer: (0485) 396 767 of e-mail: bestuurssecretariaat@cuijk.nl