Deel dit artikel ‹ Terug

Theaterseizoen 2009/2010

Geplaatst op: maandag 18 mei 2009


Lokaal, regionaal, nationaal en internationaal
Uit het totale theateraanbod hebben Schouwburg Cuijk en Weijertheater Boxmeer dit jaar gekozen voor een gevarieerd programma dat zoveel mogelijk aansluit bij de voorkeuren van de bezoekers.
De ruim 180 voorstellingen en concerten hebben een verrassend veelzijdig karakter, bedoeld om het publiek te inspireren, te amuseren of te ontroeren. Voor velen wordt het een weerzien met oude bekenden, voor anderen is er volop aanbod van nieuwe gezichten. Ook alle denkbare disciplines passeren de revue. Er staat toptoneel naast ballet, klassieke muziek naast ruige pop, musical en muziektheater naast indrukwekkende dans- en percussieshows, verrassend clownstheater naast ingetogen muzikale kleinkunst, swingende orkesten naast klaterende komedies, beginnende artiesten naast geroutineerde cabaretiers en jeugd- en familievoorstellingen naast spetterend slagwerk… Lokaal, regionaal, nationaal en internationaal!

Van 22 september 2009 tot en met 29 mei 2010
Het nieuwe theaterseizoen begint op di 22 en wo 23 september 2009 in Schouwburg Cuijk met een bijzondere wereldprimeur: 'Amandla Mandela!', een grootschalige Nederlandse musical over Nelson Mandela. Het programma eindigt op za 29 mei 2010 in hetzelfde theater met 'Long way home', de nieuwste theatershow van 'de vijf prettig gestoorde mafketels' van Het Groot Niet Te Vermijden.
Daartussenin wordt op beide podia een divers theateraanbod gepresenteerd. Van eigentijds tot klassiek, uit alle windstreken en van Brabants tot werelds.

Goed om te weten!
Het nieuwe TheaterMagazine valt op 19 en 20 mei bij de abonnementhouders in de brievenbus en wordt vanaf 20 mei huis-aan-huis verspreid in het hele Land van Cuijk (alsook in het noordelijk deel van Limburg en het zuidelijk deel van Gelderland). Het magazine is ook gratis af te halen bij de VVV-kantoren en bibliotheken in het Land van Cuijk.
Vanaf 20 mei is het nieuwe programma ook te vinden op www.schouwburgcuijk.nl en www.deweijer.nl

advertentie