Deel dit artikel ‹ Terug

Martinusfeest 8 november 2014

Geplaatst op: maandag 27 oktober 2014


Op zaterdag 8 november 2014 om 18.00 uur wordt het Martinusfeest van de Parochie Heilige Martinus gevierd in de Sint Martinuskerk in Cuijk met een lampionnenoptocht en een Martinusvuur.

Op verzoek van Sint Maarten wordt er tijdens de viering fruit ingezameld voor zieke mensen in onze parochie. Hiervoor kunnen kinderen fruit (vers of uit blik) meenemen naar de kerk. Na de viering is de lampionnenoptocht naar het Martinusvuur aan de Deken van de Ackerhof.

Om kinderen in de gelegenheid te stellen met een mooie lampion deel te nemen aan de lampionnenoptocht organiseert kinderwerk Parochie Heilige Martinus een knutselmiddag waar kinderen een lampion kunnen maken. Het knutselen begint om 16.30 uur. Aansluitend aan het maken van de lampionnen en voorafgaand aan de viering is er een eenvoudige maaltijd voor de kinderen en de ouders die geholpen hebben met knutselen

Aanmelden voor de knutselmiddag en de maaltijd kan voor 4 november a.s. via info@martinuscuijk.nl. Degene die zich aanmelden krijgen bericht waar de knutselmiddag plaats zal vinden, dit is afhankelijk van het aantal belangstellenden.

Het deelnemen aan de viering en de lampionnenoptocht is op eigen gelegenheid.