Deel dit artikel ‹ Terug

Klaas van der Eerden speelt jubileumvoorstelling Sixpack in Theater Myllesweerd

Geplaatst op: maandag 20 oktober 2014


Ras entertainer Klaas van der Eerden toert dit seizoen nog uitgebreid met zijn jubileumvoorstelling Sixpack. De show is een compilatie van de
allerleukste sketches, typetjes, liedjes en conferences. Zo speelt hij onder meer de human beat-box, dwarsfluit-act en de witte hangjongeren? Voor de fans een feest van herkenning en voor nieuwkomers een uitgelezen kans om met Klaas kennis te maken.

Dit kan op zaterdagavond 1 november in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Aanvang van de show is 20.15 uur en kaartjes kosten 15,00 euro, inclusief een kopje koffie of thee in de pauze.
De kaartjes zijn te reserveren via theater@myllesweerd.nl of af te halen aan de balie van Myllesweerd tijdens openingstijden.

Toen Klaas van der Eerden (1975, Waterland) in 1998 de Gongshow in Toomler won, besloot hij helemaal voor het cabaret te gaan. Een jaar later won hij op het Amsterdams Kleinkunst Festival de Wim Sonneveldprijs en de Publieksprijs. Sindsdien heeft hij zeven avondvullende shows gespeeld. Op TV was hij te zien als presentator van Klokhuis, VARA Laat, Wipe Out en in Badgasten. Dit jaar was Klaas te gast in het derde seizoen van het improvisatie programma In Goed Gezelschap.

Meer weten over de film- en theatervoorstellingen die te zien zijn in Cultureel Centrum Myllesweerd? Bezoek dan de website www.myllesweerd.nl,
like de Facebookpagina van Myllesweerd of volg Myllesweerd op Twitter.