Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee aan de fotowedstrijd Vogels van BiblioPlus

Geplaatst op: maandag 20 oktober 2014


BiblioPlus nodigt alle fotografie- en vogelliefhebbers uit om deel te nemen aan de fotowedstrijd met als thema 'Vogels'. De wedstrijd wordt georganiseerd in het kader van ‘Nederland Leest’, de landelijke leesbevorderingscampagne waar dit jaar het boek ‘Een vlucht regenwulpen’ van Maarten ’t Hart centraal staat.

In deze tijd trekken veel vogels naar het zuiden om daar de winter door te brengen en dat kan prachtige plaatjes opleveren. Maar foto’s van alle soorten vogels zijn welkom, of het nu uw eigen parkietje betreft of een exotische vogel die u op vakantie heeft gespot.

Iedereen mag deelnemen, jong en/of oud. Meerdere foto’s insturen mag uiteraard ook. De foto’s zijn niet ouder dan drie jaar en hebben een hoge resolutie (300DPI). U kunt uw foto(’s) tot uiterlijk 17 november aanleveren via fotovogels@gmail.com, onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

De deskundige jury bestaat uit onder andere mevrouw Wabke Coolen van de Fotoclub van Sociëteit Tot Nut ende Vermaeck Grave en de heer Ed van Alem, fotograaf van de Gelderlander. De winnaar wordt beloond met de ingezonden foto op een groot canvas doek. Eind november wordt in de bibliotheken van Cuijk, Grave en Mill een expositie ingericht van de ingezonden foto’s. Meer informatie via www.biblioplus.nl