Deel dit artikel ‹ Terug

2e Carbootsale Boxmeer ook voor uitslapers!

Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2009


Op zondag 24 mei wordt in samenwerking met volleybal vereniging RVB Switch de tweede Carbootsale Boxmeer bij de Restaurant de Witte Brug georganiseerd.

Ook deze keer zijn er veel enthousiaste particulieren die hun gebruikte spulletjes aan de man willen brengen en ook deze sale uitverkocht. Publiek die eens wil neuzen tussen deze enorme verscheidenheid aan spullen is van harte welkom. Midden op de markt is een groot terras gemaakt waar men kan genieten van een heerlijke snack of wat lekkers te drinken. Mensen kijken, een rondje lopen met de kinderen, altijd wel een bekende tegenkomen en ook nog iets leuks op de kop tikken maakt een bezoekje aan ouderwets gezellige markt altijd geslaagd.

Op het grote buitenterrein van restaurant de Witte Brug, St Anthonisweg 63 te Boxmeer (afslag 6 A73) word de Carbootsale gehouden tussen 09.00 en 15.00uur. De toegang is € 1,20 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis evenals het parkeren. De uitslapers hebben geluk, de organisatie verlaagd de toegangsprijs met de helft naar slechts € 0,60 voor diegene die na 13.00uur de markt bezoeken.
advertentie