Deel dit artikel ‹ Terug

Openbare Ondernemers Netwerkbijeenkomst Mill

Geplaatst op: vrijdag 10 oktober 2014


Op donderdagavond 20 november organiseert het Ondernemers Collectief Mill een openbare netwerkbijeenkomst voor ondernemers. Alle ondernemers uit de gemeente Mill en Sint Hubert zijn hierbij van harte welkom. Aanvang is 20.00 uur en dit alles in de Theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Toegang is gratis, wel graag tijdig aanmelden via info@ocmill.nl of tel.  0485-325634.

Tijdens deze openbare netwerkbijeenkomst voor ondernemers, is er een turbo-college rond positieve gedragsbeïnvloeding door Bram  Cuijpers. Welk gedrag werkt effectief richting consumenten en potentiële klanten en met welk gedrag zet men zichzelf op non-actief? Het  college waarbij Bram je mee op reis neemt en je leert wanneer jij je EGO op de parkeerplaats mag laten staan en wanneer je hem mag laten  gelden! Toepasbaar bij onderhandelingen, verkoopgesprekken en om thuis zaken gedaan te krijgen.

Verder zullen op deze bijeenkomst de verenigingsnaam en statuten van OVM officieel gewijzigd worden in Ondernemers Collectief Mill ?  OCMill.nl en is er een bestuurswisseling. Alle betrokken ondernemers binnen OCMill hopen u als ondernemer in de gemeente Mill en Sint  Hubert te mogen begroeten op deze openbare ondernemers netwerkbijeenkomst in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill.

Zie voor meer informatie over het Ondernemers Collectief Mill www.ocmill.nl, like de Facebookpagina en volg OCMill op Twitter.