Deel dit artikel ‹ Terug

Derde editie Tentfeest voor Kids

Geplaatst op: donderdag 9 oktober 2014


Op zondag 19 oktober aanstaande vindt voor de derde keer op het evenemententerrein nabij het Gildehuis aan de Stevensbeekseweg het Overloonse “Tentfeest voor Kids” plaats.

De afgelopen jaren zijn er veel enthousiaste en leuke reacties geweest van ouders en kinderen, wat natuurlijk veel voldoening heeft gegeven voor de organisatie. Daarom is er al geruime tijd geleden gestart met de voorbereidingen om het ook dit jaar tot een succes te maken en het liefst de verwachtingen te overtreffen!!

Brainstormsessies met het animatieteam leverde weer tal van leuke ideeën op! Gekozen werd voor het mysterieuze thema “Sprookjeswereld”.

Bij de aanloop naar Tentfeest voor Kids is er al genoeg te doen. Er is dit jaar zelfs een zoektocht naar het thema geweest tijdens de Overloonse braderie in de stijl van een heuse vossenjacht.

Ook wordt er weer een wens vervuld tijdens deze dag vol vermaak en vertier. Één van de kinderen die voor 15 augustus een kaartje heeft besteld, ziet zijn of haar grote wens uitkomen!

Natuurlijk wordt de tent weer ingericht als speelparadijs: springkussens, ballenbak, clown met ballonnen, mogelijkheid tot schminken, voorleeshoek, opblaasbaar voetbalveld, Klein Duimpje-parcours, Hans en Grietje snoephuis, tekenhoek etc. De ouders kunnen in het speciale gedeelte achterin, wat is ingedeeld als soort van “bruin café”, van een afstandje alles gadeslaan.
 
Bovenstaande aangevuld met optredens van dansgroep 10Dance en natuurlijk een geweldige hoofdact, maken dit tot een geweldig dagje uit voor een lage entreeprijs van € 5,- (vanaf 16 jaar gratis). Die hoofdact is dit jaar ‘Peter en de Vliegmachien’. Met hun slogan: Doe mee, leef mee en… “vlieg met ons mee”, zorgen zij voor een super invulling van de middag.
 
De dag is in handen van het speciaal samengestelde animatieteam. Deze enthousiaste dames zullen de kinderen helpen, begeleiden en ondersteunen tijdens de activiteiten. Natuurlijk zijn zij ook nauw betrokken bij de invulling van deze dag.
 
De laatste paar kaartjes zijn te koop via www.tentfeestvoorkids.nl.
 
Ben je benieuwd naar meer informatie over bijvoorbeeld het programma of de activiteiten of ben je nieuwsgierig naar foto’s van de vorige editie, kijk dan eens op www.tentfeestvoorkids.nl.