Deel dit artikel ‹ Terug

Leuke én lekkere workshops tijdens de Week van de Opvoeding

Geplaatst op: dinsdag 7 oktober 2014


Van 6 tot en met 12 oktober is het weer de Week van de Opvoeding. Het CJG Land van Cuijk organiseert dan allerlei leuke activiteiten, waaronder twee workshops over eten. Lekker en leerzaam voor jong en oud. Wil jij jezelf, je kind of jullie allebei aanmelden? Kijk dan even op www.cjglandvancuijk.nl!

Kinderen die koken met echte chefs – 7 oktober in De Weijer Boxmeer
Creatief aan de slag met gezonde producten en echte chefs! Tijdens deze leuke workshop leren kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs over gezonde voeding. Daarna gaan ze lekker zelf aan de slag en koken ze hun eigen avondmaal met de studenten van de Cas Spijkers Academie. De workshop start om 15.30 uur en de ouders kunnen de kinderen weer ophalen rond 19.00 uur.

Onbekende groentes van een ‘koninklijke’ kok – 9 oktober in Smaakcentrum Linden
Ken jij tien vergeten groentes? Welke zijn dat eigenlijk, en hoe smaken ze? Dat kom je te weten tijdens de interactieve workshop van chef-kok Martien Bos, al 24 jaar kok van het Koninklijk Huis. Hij leert ouders en kinderen op een leuke manier hoe gezond en lekker groentes zijn die we zijn vergeten. Of kent opa ze nog wel? Die mag ook mee! En is er een proeverij. Wedden dat je die groentes daarna niet meer vergeet? Er zijn twee workshops deze middag. Een van 16.00 tot 17.00 uur, en een van 17.00 tot 18.00 uur.