Deel dit artikel ‹ Terug

Kies nu uw eigen favoriete Jongkerpaar!

Geplaatst op: dinsdag 7 oktober 2014


Sinds een aantal seizoenen kent Stichting Carnaval Mill de functie van Jongker en Jongkvrouwe. Dit Jongkerpaar heeft tot doel jeugd en  jongeren nog actiever en dichter bij het Millse carnaval te betrekken. Ook komend seizoen komt er weer een Jongkerpaar en iedereen kan hiervoor kandidaten aandragen en ook nog eens consumptiebonnen winnen.

Het Jongkerpaar mag bestaan uit een jongen en meisje, maar 2 meisjes of 2 jongens mag natuurlijk ook. Wel moeten ze in Mill wonen en tussen de 18 en 25 jaar zijn. Hun taak is om jeugd en jongeren bij het carnaval in Mill te betrekken. Tijdens het carnavalsseizoen zijn er een aantal momenten waarop het Jongkerpaar aanwezig is maar er is ook voldoende ruimte om samen met vrienden carnaval te vieren. Het nieuwe Jongkerpaar zal verschijnen op zaterdag 29 november tijdens de prinsenreceptie in Cultureel Centrum Myllesweerd.

Kandidaten kunt u aanmelden via de flyers in de diverse horecagelegenheden in Mill. Dit kan ook via jongkerpaar@germelaand.nl. Uit alle inzendingen zal er eentje getrokken worden die 60 consumptiebonnen ontvangt. Wel dient u dan aanwezig te zijn bij de verschijning van dit Jongkerpaar op zaterdagavond 29 november in Myllesweerd. www.germelaand.nl