Deel dit artikel ‹ Terug

Undercoversessies Roepaen

Geplaatst op: dinsdag 7 oktober 2014


Bekende muzikanten ‘undercover’ bij Roepaen’s nieuwe reeks concerten

Roepaen Podium start 7 november met een nieuwe serie concerten, de Undercoversessies.

Muzikanten uit verschillende bekende Nederlandse bands kruipen in de huid van hun idolen en brengen een eigen vertolking van de desbetreffende artiest.

De befaamde Undercoversessies zijn al niet meer weg te denken uit café de Hip in Deventer en inmiddels ook van Amsterdam tot Lichtenvoorde een begrip. Op de Zwarte Cross is de Undercover-tent misschien wel de best bezochte van het festival. Het concept: bekende muzikanten kruipen in de huid van hun idolen en vaak met verbluffend resultaat! Van Hallo Venray tot De Staat en Paul de Munnik, honderden muzikanten hebben zich inmiddels aan een Undercoversessie gewaagd. Na de vele successen gaat dit jaar ook Roepaen Podium zich aan de Undercoversessies wagen!

7 november gaat de reeks van start met de Fleetwood Mac-undercoversessie onder leiding van Vedran Mircetic, gitarist van de Nijmeegse rockband De Staat. Hierna zullen volgt een grote diversiteit aan sessies, van Genesis en The Rolling Stones tot Metallica en Amy Winehouse. De concerten zijn doorgaans op een vrijdagavond, beginnen om 21.00 uur en de entree is € 9.

Meer informatie over de reeks via www.roepaen.com