Deel dit artikel ‹ Terug

Kortingsactie op sieraden bij Wereldwinkel Grave

Geplaatst op: dinsdag 7 oktober 2014


In oktober geeft Wereldwinkel Grave maar liefst 20% korting op sieraden als kettingen, armbanden en oorhangers. Er is een uitgebreide collectie sieraden van diverse materialen en in allerlei kleuren. Op de collectie zilveren ringen geldt zelfs een korting van 25%. Het aantal maten van de ringen is beperkt dus wie de ring past………….heeft een mooi sieraad voor een aantrekkelijke prijs!!
De kortingsactie eindigt op vrijdag 31 oktober.

Handwerk
De uitgebreide collectie sieraden is ontworpen en vaak handgemaakt in kleine bedrijfjes in bijvoorbeeld Indonesië, Filippijnen, Mali, Colombia en India. De makers gebruiken materialen die typerend zijn voor hun land zoals zilver, natuursteen, halfedelsteen, hoorn, hout, leer, tagua (van zaad van tagua palmboom, ook natuurlijk ivoor genoemd), capiz (oesterschelpen), glas en parels.
De zilveren ringen zijn veelal gemaakt door het bedrijf van zilversmid Dambar Biswhokarma in Nepal. Hij had het geluk een Nederlander te ontmoeten die zijn opleiding als zilversmid betaalde. Nu werkt hij voor Madat Nepal Handel en werken er 14 personen in zijn nieuwe werkplaats. De mooie, handgemaakte ringen hebben het hoogste zilver keurmerk en zijn gegarandeerd nikkel vrij.