Deel dit artikel ‹ Terug

Bijzondere actie van CWZ Nijmegen en Wellnessboot Mill in borstkankermaand oktober

Geplaatst op: vrijdag 3 oktober 2014


Veel animo gratis verwendag voor vrouwen met borstkanker

Op dinsdag 7 oktober 2014 is er op de Wellnessboot in Mill een speciale gratis verwendag voor vrouwen die vanwege borstkanker in  behandeling waren of zijn bij het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen. Het betreft een initiatief van de Stichting Mammazorg  CWZ in samenwerking met Sauna- en beautyresort de Wellnessboot. De initiatiefnemers willen deze CWZ-patiënten eens lekker in de watten  leggen en een heerlijk ontspannende dag bieden. 
Het Centrum voor Borstkanker van het CWZ is met de behandeling van meer dan 300 borstkankerpatiënten per jaar een van de grootste van
Zuidoost-Nederland.

Om deze dag mede mogelijk te maken is er o.a. maandag 29 september een Benefiets avond georganiseerd bij Fitland XL Mill. Hier hebben  65 personen deelgenomen. Daarnaast hebben veel particulieren en bedrijven hebben hierin een belangrijke bijdrage geleverd in de vorm van  een donatie. Het bedrag wat opgehaald is komt ten goede van deze Verwendag.

Belangstellenden voor de Wellness-verwendag kunnen op dinsdag 7 oktober de hele dag genieten van alle wellnessfaciliteiten. Na ontvangst  op de Wellnessboot met een glaasje Prosecco of een Smoothie geeft de gastvrouw een rondleiding. De gasten kunnen vervolgens genieten  van alle wellnessfaciliteiten, inclusief een (beauty)behandeling. Uiteraard met vrij gebruik van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en  shampoo. Ook liggen er een badjas, badhanddoeken en badslippers klaar. De deelneemsters kunnen tegen een beperkte vergoeding een vrouwelijke introducé meevragen.

Meer informatie over de Wellnessboot is te vinden op www.wellnessboot.nl.