Deel dit artikel ‹ Terug

Online cursussen 'Klik & Tik' digitale vaardigheden en sociale media in Bibliotheek Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 3 oktober 2014


In bibliotheek Cuijk vinden onder begeleiding van een medewerker de online cursussen van ‘Klik & Tik’ plaats. Wilt u graag meer met de computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Dan is ‘Klik & Tik. De basis’ iets voor u. Daarnaast wordt ook de online cursus ‘Klik & Tik. Het internet op’ aangeboden. Dit programma leert u beter gebruik te maken van de mogelijkheden van internet. Beheerst u de basisvaardigheden, dan kunt u de cursus ‘Klik & Tik. Samen op ’t web’ volgen. Hierin staat sociale media als Facebook en Twitter centraal.

Alle cursussen worden gegeven op donderdag van 9.30 tot 11.30 uur. Het doorlopen van de cursus duurt, afhankelijk van welke cursus u volgt, gemiddeld zes tot tien bijeenkomsten. De cursussen kunnen aansluitend gevolgd worden en er kan voortdurend ingestapt worden. Kosten zijn 15 euro en 30 euro voor niet-bibliotheekleden. Er is een maximum van 8 deelnemers.

Bent u geïnteresseerd, of kent u iemand voor wie de cursus ‘Klik & Tik’ een passend aanbod is? Aanmelden kan via klikentik@biblioplus.nl of via het secretariaat van BiblioPlus 0485 - 583500. U kunt uw naam en telefoonnummer doorgeven, waarna u wordt teruggebeld. Met u wordt overlegd welke cursus het beste aansluit bij uw vraag en voorkennis.