Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw werk kunstenaar Peter Hermans bij Kunsthandel Gennep.

Geplaatst op: woensdag 1 oktober 2014


Kunsthandel Gennep heeft deze maand weer nieuw werk aan haar collectie mogen toevoegen en wel van de kunstenaar Peter Hermans!
Ter gelegenheid hiervan zullen wij op zondag 7 december 2014 van 12.00 uur tot 17.00 uur een kunstverkoop gaan houden van de werken van deze kunstenaar.

Vanaf jonge leeftijd werd hij geboeid door kunst en cultuur in het algemeen en door de Weerter kunstenaars Jan Tullemans en Walter Schalken in het bijzonder. Later werd hij ook geïnspireerd door o.a. Picasso, Permeke, Appel en Lucebert.
In eerste instantie schilderde hij met olieverf, maar uiteindelijk geeft hij de voorkeur aan de veelzijdigheid van acryl, die hij gebruikt op een manier zoals hij voorheen olieverf hanteerde. Werken van Hermans zijn niet in één blik te bevatten; ze nodigen uit om intensiever te kijken en zo
meer facetten te ontdekken en te ondergaan.

Verder zal er op zondag 12 oktober a.s. van 12.00 uur tot 18.00 uur een Peter Diem kunstverkoop plaatsvinden en zal de expositie van Deborah Holowka geopend worden in de galerie.

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om tegelijkertijd ook de werken van onze andere kunstenaars te bezichtigen waaronder Herman Brood, Manne Mannes, Erlinde Ufkes Stephanus, Cornelis Schouten, Elsbeth Roest en Ans en Ton Rijkers! U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website www.kunsthandel-gennep.nl want daar krijgt u ook nog het werk te zien van Karel Appel, Corneille, Rob Scholte, Peter Donkersloot, Clemens Briels, Robert Keller, Paul Kok, Bert Maurits, Paul Megens, Raymond van den Berg, Lizan van Dijk, Almie Willems, Saskia Spitz, Herma Ardesch, Jocke Overwater, Thea Vos, Eric Simons, Marina Kulik, e.a.!