Deel dit artikel ‹ Terug

Week van de Smaak bij Belevingsboerderij de Nieuwenhof

Geplaatst op: maandag 29 september 2014


Belevingsboerderij de Nieuwenhof aan de Nieuwenhof 5 in Mill doet ook dit jaar weer mee aan de Week van de Smaak. Dit op vrijdag 3,  zaterdag 4 en zondag 5 oktober. Het thema is -bonen op je bord- en bij de Nieuwenhof wordt het thema ingevuld door cacaobonen, waarin het draait om chocolade en kunst.
U bent welkom van 11.00 uur tot 17.00 uur, toegang gratis.

Doet u wat speciaals met chocolade? Dan bent u van harte welkom om tijdens deze 3 dagen een gratis een standje in te richten bij de  Nieuwenhof. Naast chocolade is er ook aandacht in de Week van de Smaak voor kunst. Hiervoor heeft bij de Nieuwenhof Edwin Smits een  expositie van zijn foto's ingericht. Hij maakte ook prachtige foto's van de schaapskudde van de Nieuwenhof en dat een beetje anders dan  anders. Edwin is van oorsprong lichtman in theaters en doet dus ook tijdens zijn expositie in de Nieuwenhof bijzondere dingen met licht.

Ook staat komend weekend het wandelen rond het Duits lijntje op het programma. Uiteraard staan ook daarvoor de deuren van de Nieuwenhof  open, net als bij de Steltenberg (op 6 km) en de Steenakker (6 km). Daar kunt u tijdens het lopen van dit Duits lijntje even pauzeren.

Meer weten? Kijk dan op de website www.groepsaccommodatiedenieuwenhof.nl