Deel dit artikel ‹ Terug

Themabijeenkomst: balans bij autisme 08 okt. 2014

Geplaatst op: woensdag 24 september 2014


Op woensdag 8 oktober organiseert de Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen een gratis toegankelijke themabijeenkomst in Oeffelt. Deze keer over Balans bij Autisme; in hoeverre kan iemand met autisme zijn vaardigheden beter ontwikkelen, en/of kan de omgeving zich beter aanpassen?Tijdens deze bijeenkomst is er speciaal aandacht voor prikkelverwerking bij mensen met autisme.
Gastsprekers zijn fysiotherapeut Willem van Kempen en ergotherapeut Maike Linders.

De themabijeenkomst is op woensdag 8 oktober in Kleppenburg, Europlein 4 in Oeffelt van 19.30 tot 21.30 uur (zaal open 19.15 uur). Deelname is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Meldt u zich voor 6 oktober aan via info@mee-nob.nl, vermeld daarbij uw naam en het aantal personen waarmee u de bijeenkomst bezoekt. Of bel naar 0413 33 47 33.

De Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen organiseert twee keer per jaar een themabijeenkomst rondom autisme met ruimte voor informatie en uitwisseling. De Werkgroep Autisme bestaat uit: Aksent, Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk en Gennep, Zorgverlening De Leijgraaf, PGZ, MEE, Kleur, GGZ, NVA en het Regionaal Samenwerkingsverband Autisme.