Deel dit artikel ‹ Terug

Lezing De uitdaging van het ouderschap

Geplaatst op: vrijdag 19 september 2014


Het ouderschap is het meest intense, leuke, moeilijke, lastige, grappige, zware, vermoeiende, het meest mooie, het is... álles! Het is net alsof je door een ultieme test gaat: geduld wordt op de proef gesteld, grenzen worden getest, er zijn nieuwe verantwoordingen te dragen en beslissingen te maken. Als ouder ben je aan het multitasken, kamp je met schuldgevoelens en heb je de neiging om jezelf te vergelijken met andere ouders.

Tijdens de soms hilarische lezing zal Irene Wing Easton, schrijfster van het boek ‘MOE is MOE maar voldaan’ de bezoekers niet alleen laten lachen maar ook aan het denken zetten over de stress die ouders zichzelf en elkaar aandoen. De lezing is bedoeld voor (groot-)ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Irene Wing Easton is dinsdag 7 oktober om 20.00 uur te gast in de bibliotheek Grave, Trompetterstraat 2. Tijdens de avond is het mogelijk om het boek ‘Moe is moe maar voldaan’ te kopen en te laten signeren. Kaarten kosten 3,50 euro voor bibliotheekleden en 4,50 euro voor niet-leden en zijn te koop via www.biblioplus.nl/activiteiten en in alle bibliotheken van BiblioPlus.