Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee met Kern met Pit

Geplaatst op: woensdag 17 september 2014


Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) organiseert als sinds 1978 elk jaar de wedstrijd Kern met Pit. Wilt u samen met uw buurtgenoten iets verbeteren aan uw leefomgeving?
Schrijf dit idee dan vóór 31 oktober 2014 in bij Kern met Pit editie 2015. Als uw idee bij de beste hoort én u kunt het idee realiseren in een jaar tijd, kunt u 1.000 euro winnen. Het beste idee van de provincie ontvangt nog een extra prijs van 1.500 euro.

Verbeter uw buurt
De wedstrijd Kern met Pit biedt actieve buurtbewoners een steuntje in de rug om een idee voor het verbeteren van hun omgeving voor elkaar te krijgen. Denk hierbij aan het bouwen van een dorpshuis, het aanleggen van een speeltuintje, een toneelvereniging nieuw leven in blazen, het uitzetten van een educatieve route in een natuurgebied of het realiseren van bijvoorbeeld een skatebaan. Maar misschien heeft u nog een beter idee.

Projectpagina
Als u het idee van uw buurt heeft ingeschreven bij Kern met Pit, krijgt u een eigen projectpagina op de website van KNHM, www.knhm.nl. Hier kunt u uw idee beschrijven, vertellen wat u met uw groep wilt bereiken en hoe u dat wilt aanpakken. U kunt ook foto’s of filmpjes toevoegen. De adviseurs van Kern met Pit krijgen zo een goed beeld van uw idee. Als de inschrijftermijn voorbij is, selecteren de adviseurs van Kern met Pit de beste inzendingen. In december hoort u of uw idee daarbij is en of u het mag realiseren met steun van KNHM.
Kijk voor meer informatie en inschrijven op kernmetpit.nl