Deel dit artikel ‹ Terug

Darters gezocht voor nieuwe competitie

Geplaatst op: dinsdag 16 september 2014


Nieuwe DCNS Dartcompetitie bij ?t Lagerhuis in Mill

Dit jaar organiseert DartClub NoScore (DCNS) uit Mill de 1eeditie van de DCNS Dart competitie. In deze dartcompetitie wordt niet in  teamverband gedart, maar als individu. De wedstrijden zijn elke dinsdagavond in de oneven weken, te beginnen op dinsdagavond 14 oktober.  Dit alles vanaf 19.30 uur in Grandcafé ?t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Iedereen kan zich hiervoor a 5,-- euro inschrijven. Voor dit bedrag  kan men de gehele competitie deelnemen.

Hoe werkt het:
Eens in de twee weken wordt er een gezellige competitie avond georganiseerd voor darters die niet in teamverband willen spelen. De  wedstrijden worden gespeeld bij Grandcafé ?t Lagerhuis in Mill. De competitieavonden zullen zoveel mogelijk plaats vinden op de  dinsdagavond in de oneven weken. Dit dan vanaf dinsdag 14 oktober tussen 19.30 uur en 22.30 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen  zal er worden gespeeld in 1 of meerdere poules. Tussen de verschillende poules wordt gewerkt met een promotie/degradatie systeem. Eventuele poulegrootte en de poule indeling is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Er wordt gespeeld om 501 best of 6. Hierbij dienen  alle 6 legs gegooid te worden. Elke gewonnen leg telt als een punt en ook ?tegen? legs worden genoteerd.

Belangstelling om deel te nemen? Schrijf dan in via de website www.dcnoscore.nl. Daar is ook het volledige regelement te vinden.
Inschrijven kan ook aan de bar bij Grandcafé ?t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Dan is het inschrijfgeld ook contant te voldoen, bij  inschrijven via de website dient het bedrag voor aanvang van de competitie overgemaakt te zijn.