Deel dit artikel ‹ Terug

Opnieuw veel muziek tijdens Millse kermis bij café Royal

Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014


Van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 september is het weer kermis in Mill. Zoals gebruikelijk zijn er die dagen tal van muzikale activiteiten te vinden in café zaal Royal aan de Kerkstraat 35 ? 37 in Mill. Dit variërend van rock tot smartlappen en van prima dans tot feestmuziek. Alle dagen is de entree uiteraard helemaal gratis.

Zaterdag: Het muziekprogramma start bij café zaal Royal op zaterdag 20 september om 21.30 uur met Unplugged Rebels met ROBBY HOOKER. Twee akoestische gitaristen en één bassist. Blues en country-roots met covers van John Lee Hooker, Hank Williams, Johnny Cash en Lynyrd Skynyrd. 
Unplugged Rebels is een trio dat ontstaan is door een gezamenlijke passie voor deze muziek stijlen en artiesten. Robbie Schraven (ROBBY HOOKER), Riza Olcay en nieuw talent Deen Klaassen zorgen voor een gevarieerde setlist met veel afwisseling tijdens het optreden. Van mooie luisternummers naar uptempo Mississippi boogie. Met de slight om de vinger en de stompbox onder de voeten staat Unplugged Rebels garant voor een avondje ?back to basics? genieten.

Zondag: Op zondag zijn er vanaf 13.00 uur diverse koren te horen die deelnemen aan het 10e Millse Smartlappenfestival. Vanaf 18.00 uur  zullen maar liefst 4 Wilbertoordse bands de avond muzikaal gaan vullen. Dat zijn The Juveniles, Helse Jagthonden, Galvanized en Free Beer.  Deze laatste wonnen vorig jaar de landelijke Music Academy.

Maandag: De maandagmiddag kent zoals al diverse jaren een matinee zoals vroeger met gezellige dans- en feestmuziek. Maar er kan ook  prima gebuurt worden. Deze middag start om 13.00 uur en de muzikale omlijsting is in handen van Munne Maot en Ik.

Dinsdag: Op dinsdag is café Royal in Mill the place to be om gezellig te borrelen en te buurten. Vanaf 19.00 uur is het eieren bakken, om een  mooie bodem te leggen voor de laatste avond feest voor kermis Mill 2014.

Ineke, Broer en alle medewerkers van café zaal Royal wensen u een fijne
kermis. Zie voor meer informatie www.caferoyalmill.nl