Deel dit artikel ‹ Terug

Herberg Thijssen presenteert Dennie Christian Live.

Geplaatst op: woensdag 10 september 2014


Op zaterdag 1 november aanstaande presenteert Herberg Thijssen een exclusief live optreden van Dennie Christian. Naast het optreden van Dennie Christian zal ook het Vierlingsbeekse smartlappenkoor ‘Van Heure Zinge’ aanwezig zijn. De avond begint om 20.30 uur waarna Malibu Sound en Light de eerste meezingers ten gehore zal brengen. Het wordt een avond met een hoog meezing- en dansgehalte. De bekendste Nederlandstalige en Duitse Schlager muziek zullen deze avond de revue passeren.
Als de stemming er eenmaal goed in zit zal er een spetterend optreden plaats gaan vinden van het smartlappenkoor ‘Van Heure Zinge’ welke bestaat uit 80 personen. Zij zullen de populairste meezingers aller tijde ten gehore brengen. Dus gezelligheid is gegarandeerd tijdens deze prachtige avond.

Direct aansluitend na het optreden van het smartlappenkoor zal onze bekende Duitse vriend Dennie Christian het podium in Herberg Thijssen betreden. Dennie Christian zit dit jaar alweer 40 jaar in het vak als tv presentator, festivaldirecteur van het alom bekende Schlagerfestival te Kerkrade. Tot aan schlagerzanger toe genoot hij overal den lande bekendheid. Dit jaar viert Dennie samen met zijn fans het 40 jarig bestaan als zanger en artiest. De nummers die deze avond de revue zullen passeren zijn onder andere zijn eerste en grootste hit Rosamonde, Besame mucho, wij zijn twee vrienden en Schlagerfestival (met Roy Black).

Het zal een avond worden waarover we in Beek nog lang zullen napraten. Wilt u deze avond van dichtbij meemaken dan kunt u via onze website (www.herbergthijssen.nl) online uw kaarten bestellen. Deze zijn verkrijgbaar voor € 10,00 per stuk. Gezien de bijzonderheid van dit optreden en de ruimte van Herberg Thijssen gaan er maar een beperkt aantal kaarten de verkoop in. Dus wacht niet te lang met het bestellen van uw kaarten voor dit bijzondere optreden van Dennie Christian en het smartlappenkoor ‘Van Heure Zinge’ .
Groetjes vanuit de Herberg, Spoorstraat 5 te Vierlingsbeek.

Website
www.herbergthijssen.nl