Deel dit artikel ‹ Terug

MINECRAFT'en Bij van Jansen

Geplaatst op: maandag 8 september 2014


Bij van Jansen is sinds de start van het nieuwe schooljaar dagelijks geopend voor creatieve activiteiten na schooltijd in het wijkcentrum “De Nielt” in de Heeswijkse Kampen te Cuijk. Op de maandag, dinsdag en donderdag kun je in blokken van 10 schoolweken komen knutselen met een vast groepje kinderen. Iedere woensdag is er KinderKnutselCafé met een vrije inloop van 14.00 tot 17.00 uur.

 De vrijdagen zijn speciaal Bij van Jansen. Komende vrijdag 12 september bijvoorbeeld verzorgt Bij van Jansen een MINECRAFT workshop voor kinderen van groep 6 t/m 8. Tijdens deze workshop worden de kinderen door een “Pro” MINECRAFT’er de fijnste kneepjes van Creatief Bouwen geleerd. Zo zullen ze een aantal oefeningen doen waar thema’s als 3D diepte, patronen, details en kleur/materiaalgebruik aanbod zullen komen. Na het oefenen zullen ze het in de praktijk brengen door een (gezamenlijk) project te starten!

Volgende week vrijdag zal Nadia Degen een workshop ‘Cupcake versieren’ verzorgen voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Samen ga je 4 cupcakes versieren met toffe uitstekers, molds en pareltjes. Eerst eentje samen, daarna kun je je lekker uitleven! De cupcakes gaan mee naar huis in een mooi doosje!

Kijk voor meer informatie en voorbeelden op www.vanjansen.com