Deel dit artikel ‹ Terug

Ladies Night in de Bibliotheek Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014


Speciaal voor vrouwen organiseert BiblioPlus op vrijdag 19 september a.s. een echte Ladies Night. Een avond vol leuks, lekkers en gezelligheid!
Er zijn meer dan 20 stands aanwezig van grote en kleine ondernemers uit Cuijk en omgeving Vrouwelijke bezoekers kunnen er inspiratie opdoen, actief bezig zijn of iets kopen bij één van de deelnemende lokale ondernemers.

Kom ook naar de bibliotheek en bewonder sieraden en kleding. Ga langs bij een nagelstyliste, volg een proefles Yoga of laat u vereeuwigen door Cartoonist Hans Harlemans. Er zijn lekker hapjes en Dani de Vries zorgt voor muzikale ontspanning.
De Ladies Night wordt om 19.00 uur geopend door Rianne Hillenaar, lid van de Raad van Toezicht van BiblioPlus en tevens vrouw van burgemeester Wim Hillenaar van Cuijk.

Ladies die lid willen worden van de bibliotheek krijgen van BiblioPlus €5,- korting op een jaarabonnement. Onder de bezoekers wordt bovendien een jaarabonnement van de bibliotheek verloot. Voor de eerste 100 bezoekers is er een goodiebag met leuke spulletjes om thuis nog even na te genieten.

De Ladies Night op 19 september duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Moeders, dochters, oma’s, tantes: alle vrouwen vanaf 18 jaar, al dan niet lid van de bibliotheek, zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Bibliotheek Cuijk
Kaneelstraat 64
www.biblioplus.nl