Deel dit artikel ‹ Terug

Oerend hard de Millse kermis in voor het sportieve goede doel!

Geplaatst op: maandag 1 september 2014


Op vrijdag 19 september kan iedereen oerend hard de Millse kermis in met een spetterend optreden van DJ STIEK en CO. Dit alles vanaf 21.00 uur in café Libre aan de Langenboomseweg in Mill. Het belooft niet alleen een super gezellige avond te worden, maar ook nog eens voor het sportieve goede doel. De entree gaat namelijk volledig naar de motorcrossers Nick en Tom Reijnen en Fren Fick. Met deze opbrengst kunnen zij hun materiaal en hobby nog beter bekostigen.

Nick en Tom Reijnen en Fren Fick hebben één grote hobby; de motorcross. Een mooie maar ook dure hobby. Al hun vrijetijd en geld steken zij in de motorcross en dat niet zonder resultaat. Volgens enkele kenners zijn deze jonge mannen een belofte voor de toekomst. Om ze wat extra financiele middelen mee te kunnen geven voor deze sport organiseert café Libre samen met de motorcrossers op vrijdagavond 19 september een avond onder de titel Oerend hard de Millse kermis in. Voor de muziek heeft men aanstormend talent in deze muziekstijl “DJ STIEK” uit Langenboom weten te strikken. Voor DJ STIEK het podium zal betreden, zal nog een leuke andere DJ de boel alvast lekker opwarmen. Na deze avond is iedereen volledig klaar voor de Millse kermis.

Kaarten kosten in de voorverkoop 10,00 euro en zijn verkrijgbaar bij café Libre en bij Nick, Tom en Fren zelf. Aan de kassa kosten de kaartjes 12,50 euro. De deuren gaan op vrijdagavond 19 september om 21.00 uur open. www.cafelibre.nl