Deel dit artikel ‹ Terug

Het tweede seizoen is gestart voor Partisans Athletics!

Geplaatst op: woensdag 27 augustus 2014


Afgelopen week zijn de vijf teams gestart met trainen voor competities en uitvoeringen in 2014-2015. Na een geweldig eerste seizoen waarin twee teams Nederlands Kampioen Cheerleading 2014 werden en waarin twee teams deelnamen aan het Europees Kampioenschap in Bonn, blijft de vereniging ambitieus. Het tweede seizoen is gestart voor de atleten van de Boxmeerse Cheerleadingvereniging Partisans Athletics! Afgelopen week zijn de vijf teams gestart met trainen voor competities en uitvoeringen in 2014-2015. Na een geweldig eerste seizoen waarin twee teams Nederlands Kampioen Cheerleading 2014 werden en waarin twee teams deelnamen aan het Europees Kampioenschap in Bonn, blijft de vereniging ambitieus.

Zo breidt Partisans Athletics uit met een team in de leeftijdscategorie 5 tot en met 7 jaar, genaamd 'Mini Athletics'. Dit team is een heuse aanrader voor alle jongens en meisjes die van dans, turnen en acrobatiek houden! Er wordt een uur per week getraind waarin de basisbeginselen van het Cheerleaden geleerd worden. Het programma biedt veel variëteit en gegarandeerd plezier!


Naast diverse competities en uitvoeringen plant Partisans Athletics ook activiteiten voor haar leden. Zo staan er een barbeque voor leden en familie en een showcase voor ouders en familie en andere betrokkenen op het programma.

Partisans Athletics heeft nog plek in diverse teams voor nieuwe leden! Durf jij je grenzen te verleggen, ben je sportief en op zoek naar een uitdaging? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Check onze website www.partisansathletics.com voor meer informatie of volg ons op Facebook: Cheer Leaders en Twitter: @cheer__sport.