Deel dit artikel ‹ Terug

Elke dag creatief na school

Geplaatst op: dinsdag 19 augustus 2014


Vanaf maandag 25 augustus start ‘Bij van Jansen’ in ‘Wijkaccommodatie De Nielt’ met leerzame, creatieve activiteiten voor kinderen na schooltijd. De kinderen worden gestimuleerd hun talent en creativiteit te ontplooien in een veilige omgeving, waarbij plezier maken voorop staat. Bij van Jansen bestaat uit drie onderdelen, de knutselclub, kinderknutselcafé en workshops met gastdocent. Om kennis te maken met Bij van Jansen organiseren ze twee open dagen. Afgelopen zaterdag was de eerste keer en aanstaande zaterdag nog een keer! Van 10.00 tot 13.30 staan kosteloos de knutselspullen voor de kinderen klaar en gaan ze coole robots maken. Kom je ook? Van 10.00 tot 13.30 in Wijkaccommodatie de Nielt (langs de Jumbo), Lavendel 250 in Cuijk.


Elke maandag, dinsdag en donderdag is er de knutselclub van 14.30 tot 16.30. In blokken van 10 weken komen kinderen samen in een vast groepje van max. 10 kinderen knutselen. Ideaal als je kind van knutselen houdt en de kunstenaar in zichzelf wil ontdekken!


Op woensdag organiseren we Kinder Knutselcafé. D.m.v. een vrije inloop kunnen kinderen tussen 14.00 tot 17.00 komen knutselen. De kinderen kunnen met of zonder ouder gezellig aanschuiven en een mooi knutselwerkje maken, dat ze dezelfde middag mee naar huis kunnen nemen.


Vrijdag is een speciale dag Bij van Jansen. Elke vrijdag komt er een gastdocent een leerzame, creatieve workshop verzorgen. Creatief in de breedste zin, dit kan muziek, dans, beeldend of culinair zijn. Je kunt je nu inschrijven voor een workshop zang, sfeerpotje maken, Minecraft creatief bouwen en cupcakes versieren.


Kijk voor meer info op www.vanjansen.com.