Deel dit artikel ‹ Terug

Toeristische Streekprodukten markt voor de vierde maal in Boxmeer!

Geplaatst op: donderdag 7 augustus 2014


Wegens het grote succes van voorgaande jaren en dankzij de grote waardering van het talrijk aanwezige publiek en de vele deelnemers aan de vorige gehouden markten, heeft de Stichting Toerisme en Recreatie Boxmeer reeds na het eerste jaar besloten om deze Streekproduktenmarkt als een jaarlijks evenement te gaan organiseren.

Dit jaar zal de Toeristische Streekproduktenmarkt gehouden worden op koopzondag 21 september 2014 op het Raadhuisplein te Boxmeer van 11.00 – 17.00 uur.

Alleen dit jaar zal volgens afspraak met het Regionale Bureau voor Toerisme deze Streekproduktenmarkt uitgebreid worden met extra kramen en deelnemers die andere produkten verkopen, waardoor er één grote Regio Fair ontstaat.

De deelnemers komen uit de gehele regio en op deze kleurrijke Streekproduktenmarkt treft u niet alleen toeristische organisaties maar ook allerlei bedrijven en organisaties uit onze omgeving aan, die allerhande streekprodukten aanbieden en tevens hierover informatie verstrekken.

Het zijn b.v. bedrijven met streekproducten zoals jam,wijn, fruit enz. maar ook bedrijven met schapenkaas, ezelzeep enz..
Bedrijven met bijzondere planten, arrangementen en een veelvoud van producten die in de agro toeristische bedrijven en in agrarisch getinte winkels voorkomen.

Naast de gezelligheid van deze Streekproduktenmarkt zorgt de organisatie natuurlijk ook voor een fijne sfeer met muziek en straatartiesten.

Juist de koppeling aan deze koopzondag van de winkeliers met hun speciale aktiviteiten en akties in kombinatie met deze zeer gevarieerde streekproduktenmarkt beloofd voor de inwoners van onze regio weer een oergezellige en hopelijk zonnige dag worden, zodat men zich met de gehele familie kan vermaken of een lekker terrasje pakken!

Voor aanmelding voor deelname of meer informatie jantunnissen@ziggo.nl. Telefoon: 0485-573637

Website
www.toerismerecreatieboxmeer.nl

21-09-2014
Van 11 uur tot 17 uur
Raadhuisplein Boxmeer