Deel dit artikel ‹ Terug

Peppels bouwt inktvissen voor Muziekpark

Geplaatst op: dinsdag 5 augustus 2014


Basisschool de Peppels en Muziekpark zijn opnieuw een unieke samenwerking aangegaan voor de decoratie van het tweedaagse festival. Muziekpark besteed ieder jaar opnieuw veel aandacht aan aankleding, decoratie en entourage. Het thema van Muziekpark 2014 is zon, zee, strand met een knipoog naar Baywatch. Uiteraard zal de organisatie zelf het grootste deel van de looks verzorgen, maar niks is leuker en unieker dan een samenwerking met de creatieve leerlingen van een basisschool.  De kinderen van groep 6, 7 en 8 hebben ieder hun eigen unieke inktvis ontworpen. Al die prachtige inktvissen zullen natuurlijk geshowd worden tijdens het festival.

Alle deelnemende kinderen maken bovendien kans op een prijs. De mooiste, grappigste of origineelste inktvis komt in aanmerking! Er is een 1ste (€ 25,--), 2de (€ 15,--) en 3de (€ 10,--) prijs in de vorm van een tegoedbon welke ingeleverd kan worden bij en ter beschikking is gesteld door Intertoys Boxmeer.  De prijsuitreiking zal op zondag 10 augustus omstreeks half 5 tijdens Volt Rocks Out plaatsvinden. Zowel Muziekpark als de kinderen en leraren van basisschool de Peppels zijn apetrots op deze unieke samenwerking.  

Muziekpark bestaat uit Feestje aan de Gracht op zaterdag 9 augustus en Volt Rocks Out op zondag 10 augustus en zal plaatsvinden in het Weijerpark te Boxmeer. Kijk voor meer informatie www.muziekpark.nl. Wij hopen alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s vriendjes en vriendinnetjes te mogen verwelkomen op Muziekpark 2014.