Deel dit artikel ‹ Terug

Expositie Deborah Holowka in de Woonkamergalerie!

Geplaatst op: vrijdag 1 augustus 2014


Het nieuwe expositie seizoen bij Kunsthandel Gennep gaat van start op zondag 12 oktober a.s. met als eerste expositie werken van de Canadese kunstenaar Deborah Holowka uit Vancouver! De expositie is te bezichtigen tot 25 januari 2015.

In haar abstracte schilderijen, maakt Holowka gebruik van rijke texturen, lagen en felle kleuren.
Ze werkt met olieverf en acryl op doek, karton, multimedia boord en aluminium. Haar werk bestaat uit technieken zoals schrapen, scoring en maskeren.

Om de kleuren tussen de verflagen te accentueren, maakt Holowka gebruik van een methode die bekend staat als “scumbling”. Scumbling zorgt voor een zachte samenvoeging van kleur door middel van optisch mengen. De gereedschappen zijn zeer uiteenlopend van kunstschildersmessen, verfkwasten, borstels, rollers etc.

Wij heten u allen van harte welkom om deze unieke expositie te komen bezichtigen. Onze openingstijden zijn maandag tot en met zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond ook nog van 18.00 uur tot 21.00 uur. U vindt onze Woonkamergalerie aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep. Voor meer info Kunsthandel Gennep 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of breng onze website www.kunsthandel-gennep.nl een bezoekje!