Deel dit artikel ‹ Terug

Oproep aan verenigingen/cultuuraanbieders om zich aan te melden

Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014


Continuering “Doejemee met Sjors” in Mill & Sint Hubert!

In navolging van het succes van vorig schooljaar jaar zullen de naschoolse activiteiten van ‘Doejemee met Sjors’ in de gemeente Mill gecontinueerd worden. Bijna 1000 keer werd er door de kinderen uit onze gemeente ingeschreven op diverse (sport)kennismakingscursussen. Een grandioos succes!

Sportief & Creatief
Doejemee met Sjors is inmiddels ook in 6 andere gemeenten in de regio een bewezen formule. Kinderen uit het basisonderwijs kunnen hiermee het hele schooljaar door een keuze maken uit allerlei sportieve en creatieve activiteiten, workshops of clinics. Deze staan overzichtelijk bij elkaar in een kleurrijk boekje dat de kinderen in oktober via hun basisschool ontvangen.

Aanbod lokale verenigingen en aanbieders
Via Doejemee met Sjors kunnen kinderen kennismaken met andere takken van sport en cultuur dan waar ze al bekend mee zijn. En wellicht daarna ook lid worden? Een mooie kans dus voor verenigingen en andere lokale aanbieders om zich aan meer dan 1000 kinderen in het basisonderwijs te presenteren. Al meerdere verenigingen uit de gemeente hebben dit inmiddels ervaren.

Om ervoor te zorgen dat de kinderen met al het sport- en cultuuraanbod in hun eigen gemeente kunnen kennismaken, roepen wij alle organisaties/verenigingen in de gemeente Mill op om een kennismakingsaanbod aan te melden.

Aanmelden is echt heel eenvoudig. U gaat naar www.sportstimulering.nl en kunt daar via de oranje knop ‘Aanmelden aanbieder’ uw activiteit aanmelden. Heel eenvoudig, zonder kosten en zonder administratieve rompslomp.

Al het aanbod wordt de komende maand verzameld en gevormd tot een mooi boekje. Na de herfstvakantie kunnen kinderen zich via www.sjorssportief.nl digitaal aanmelden voor een of meer activiteiten. U krijgt daar als aanbieder/vereniging automatisch bericht van.

Meer informatie?
Voor meer informatie gaat u naar www.doejemee.nu of www.sportstimulering.nl of stuur een e-mail naar mill@doejemee.nu