Deel dit artikel ‹ Terug

Kittenzomerfestival bij Dierenopvangcentrum Hokazo 2 augustus

Geplaatst op: maandag 28 juli 2014


Feestelijke aftrap op zaterdag 2 augustus

Komende zaterdag 2 augustus trapt Dierenopvangcentrum Hokazo in Uden het Kittenzomerfestival af! Adopteert u op die dag een kitten, dan ontvangt u een kittenpakket én een voucher voor het kattenseminar ‘Je kat begrijpen en opvoeden’. Ook staat op 2 augustus een kattengedragsdeskundige klaar om al uw vragen te beantwoorden. Om 14.00 uur kunt u, onder het genot van een kop koffie, aanschuiven bij de voordracht: Omgang kids & cats. Leuk en leerzaam voor jong en oud. U bent op zaterdag 2 augustus welkom van 11.00 tot 16.00 uur.

Op dit moment verblijven er al ruim 30 kittens bij Dierenopvangcentrum Hokazo. Daarnaast wonen er nog zo'n 100 kittens in pleeggezinnen. Een enorm aantal kleintjes dat een thuis zoekt dus en alle reden om extra aandacht te besteden aan de jongste bewoners van Hokazo. Tijdens het Kittenzomerfestival, dat de hele zomer duurt, ontvangen alle nieuwe kittenbaasjes een leuke verrassing én een voucher voor het kattenseminar 'Je kat begrijpen en opvoeden'.

Op zaterdag 2 augustus staan een kattengedragsdeskundige en vrijwilligers van de pleegzorg klaar om u advies te geven. Welk karaktertje past het beste bij uw gezin of bij uw volwassen kat? Wat moet je een kitten eigenlijk allemaal leren? Wat doet een pleeggezin voor kittens nou precies? Op die vragen en veel meer krijgt u antwoord. Tijdens de voordracht ‘Omgang kids & cats’ (14.00 uur) leren uw kinderen om op een goede manier met uw viervoeter om te gaan en leert u hoe u uw kinderen daarin kunt begeleiden. Kortom, het belooft een hele leuke en leerzame dag te worden. Waarbij u uiteraard ook alle tijd heeft om kennis te maken met de vele pluizenbollen die bij Hokazo wonen.

Gratis kattenseminar 'Je kat begrijpen en opvoeden'
Het kattenseminar 'Je kat begrijpen en opvoeden' wordt gegeven door kattengedragsdeskundige Jan van den Brand. Het 2,5 uur durende seminar vindt plaats op woensdag 17 september 2014 en behandelt het gedrag en de lichaamstaal van katten en geeft tips voor de opvoeding van zowel kittens als volwassen katten. Bijwonen van het seminar is met de voucher volledig gratis. Deelnemers ontvangen bovendien gratis het e-book ‘Hoe Katten Leren’. Introducés (partner, kinderen, vrienden) mogen mee voor slechts € 10,50. De normale toegangsprijs is € 27,50.

Dierenopvangcentrum Hokazo is tijdens het Zomerkittenfestival op de normale wijze geopend. Mensen die nu alvast een blik op de kittens willen werpen, kunnen kijken op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.