Deel dit artikel ‹ Terug

Openluchttheater Overloon: Hakim

Geplaatst op: vrijdag 25 juli 2014


Op woensdag 6 augustus komt Hakim met zijn Grote Poepshow naar het Openluchttheater van Overloon Hakim Traïdia, beter bekend als Hakim, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek met name bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Behalve zijn televisieoptredens, maakt Hakim theater-en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken.
De Poepshow is een onsmakelijke en grappige voorstelling over en met de rotzooi die we dagelijks produceren. Spelonderdelen als Viezagie en So You Wanna Be A Poepstar laten zien hoeveel afval we produceren, wie vieze handen maakt om het op te ruimen, en wat je met de rommel nog meer kunt doen. De show wordt gepresenteerd door een vuilnisman die met pensioen is en graag over zijn oude vak vertelt. In deze nieuwe solovoorstelling van Hakim worden de kinderen actief betrokken, en op het podium gevraagd om mee te denken en spelen met de sympathieke?vuilnisman.

Hakim heeft een voorstelling met fantastische liedjes waarin de kinderen actief betrokken worden.
Bij slecht weer wordt de voorstelling uitgevoerd in gemeenschapshuis De Pit Overloon.
Kaarten verkrijgbaar via de website www.openluchttheateroverloon.nl , bij Plus Verbeeten Overloon, bij Restaurant Museumzicht of aan de kassa, zolang de voorraad strekt.

Entree: € 5,50 vanaf 2 jaar.
Openluchttheater Overloon, Museumpark 1.