Deel dit artikel ‹ Terug

Kunstverkoop Peter Diem

Geplaatst op: woensdag 16 juli 2014


Kunsthandel Gennep gaat het nieuwe expositie seizoen op 12 oktober 2014 feestelijk openen met een Peter Diem kunstverkoop! Deze dag begint om 12.00 uur en zal eindigen om 18.00 uur. Er zullen acryl op linnen en zeefdrukken worden aangeboden en dat voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Als een wervelwind schildert Nederlands kunstenaar Peter Diem(1945), hij lèèft zijn kunst. Krachtige doeken, exponenten van zijn explosieve levensstijl. Zijn grote liefde ontdekt hij al vroeg. Aangekomen in de Verenigde Staten - Peter is net 20 jaar - komt hij in contact met Jason Berger, een bekende kunstenaar en ooit leerling van de grote schilder Henri Matisse. Berger is onmiddellijk vol vuur als hij de eerste werken van de jonge kunstenaar ziet.

Na twintig jaar buitenland keert Peter Diem terug naar Nederland. Amsterdam is de plek van waaruit hij nu de wereld overtrekt op jacht naar kleuren en emoties. Alsof hij een gevecht tegen de tijd - Diem wil eeuwig leven -, vertaalt hij bij terugkomst zijn gevoel expressief in verf.

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de kunstverkoop Peter Diem bij te wonen! Voor meer info kunt u onze website raadplegen www.kunsthandel-gennep.nl