Deel dit artikel ‹ Terug

4daagseradio met meer nieuws en meer Vierdaagsefeesten

Geplaatst op: vrijdag 11 juli 2014


Zaterdag 12 juli om 12.00 uur start 4daagseradio met een marathonuitzending van 156 uur. Ook via de Lokale Omroep Mill kunt u tot en met vrijdag 18 juli naar 4daagseradio luisteren. Uiteraard gaan een aantal eigen uitzendingen van L.O.M. radio wel gewoon door, hiervoor zal dan 4daagseradio onderbroken worden. Het is al voor de 26e keer dat lokale publieke omroepen samenwerken om het grootste wandelevenement ter wereld te verslaan.

4daagseradio gaat in de editie van 2014 voor het eerst drie maal per dag een 4daagsejournaal brengen met het laatste nieuws over de feesten en wandelmars. Ook schakelen we in de avond naar de diverse feestpodia in de stad. Verder zijn er de gebruikelijke ingrediënten zoals live verslag van de start- en finishlocatie, de doorkomstplaatsen en bellen we met vierdaagselopers.

Internet zal als belangrijke schakel tussen radio en tv ook dit jaar niet ontbreken. Via www.4daagseradio.nl en www.4daagsetv.nl is alles van minuut tot minuut te volgen. Daar zal het laatste nieuws over de vierdaagse en de bijbehorende feesten te vinden zijn. Alle uitzendingen kunnen hier live worden bekeken en beluisterd. Via ?uitzending gemist? zijn alle programma?s terug te luisteren en te kijken. L.O.M. radio is te ontvangen via FM 107.3 in de vrije ether, FM 87.5 op de kabel en via Ziggo kanaal 45 digitaal op TV als achtergrond bij de TV krant te horen. Dat dan in het hele Land van Cuijk, Landerd, Uden en Veghel. Analoog in de gemeente Mill en Sint Hubert ook via Ziggo kanaal 22.

4daagseradio is een samenwerkingsverband van Extra FM (West Maas & Waal), Lokale Omroep Mill, Unique FM (Heumen), Webfm (Beuningen en Druten) Nima FM (Gennep), WFM (Ubbergen en Millingen aan de Rijn), RTV Betuwe (Buren Geldermalsen, Neerijnen) en WO FM (Wijchen).