Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwbouwplan Raadhuisplein Centrum Boxmeer: Wonen voor iedereen

Geplaatst op: woensdag 9 juli 2014


Schuin tegenover de locatie waar de 8 woningen gerealiseerd worden, heeft in Grand café De Douairière op 12 juni j.l. de verkoop van het plan een vliegende start beleefd. Een mix van starters, medioren en senioren blijken zeer geïnteresseerd in deze woningen met een tuin én midden in het centrum gelegen. De woningen bestaan uit 3 woonlagen met mogelijkheid tot 4 slaapkamers. Standaard worden ze geleverd mét keuken, volwaardig sanitair en tegelwerk, welke iedere koper weer op zijn eigen behoeften kan afstemmen. Voor medioren en senioren wordt, met het oog op de toekomst, de mogelijkheid geboden om een lift te plaatsen. Zo is het óók voor deze doelgroep mogelijk om nu en in de toekomst betaalbaar nabij alle voorzieningen te wonen, met een eigen parkeerplaats en royale buitenruimte met privacy. 
Volgens Daniël van Leusen van Makelaardij Nooijen wordt bij verkoop van 5 van de 8 woningen gestart met de bouw: “De eerste kopers hebben binnen een week hun optie omgezet in koop en er dienen nog slechts 2 woningen verkocht te worden alvorens er gestart kan worden met de bouw. De verkoop verloopt volgens verwachting, momenteel staan er 4 woningen onder optie en is er nog 1 beschikbaar. De prognose is dat kort na de bouwvak kan worden gestart met de bouw.

Deborah en Tijs, één van de kopers van het eerste uur, zijn dolblij met de koop van kavel 5: “Wij wonen nu in Sint Anthonis, maar willen graag dichter bij de voorzieningen wonen. Daarnaast heeft de zonnige tuin én eigen parkeerplaats in het centrum de doorslag gegeven én waar vindt je tegenwoordig nog zulke woningen in deze prijsklasse!”

De 8 woningen zijn ontwikkeld door Peters Projectontwikkeling Schaijk B.V. en bouwbedrijf Peter Peters B.V. zal de woningen gaan realiseren. Heeft u interesse? Informeer dan snel naar de mogelijkheden bij Makelaardij Nooijen te Boxmeer, 0485 - 57 22 22 of info@makelaardijnooijen.nl