Deel dit artikel ‹ Terug

Gerenommeerde teams bij Fitland XL Mill en Juliana Mill

Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014


Ter voorbereiding op de nieuwe voetbaljaargang hebben Liverpool onder 18/21 en Oldham Athletic onder 18 dit jaar Fitland XL Mill als  verblijfplaats gekozen. Steeds vaker weten nationale maar ook zeker internationale sportteams Mill te vinden als ideale locatie als   trainingskamp. Fitland XL Mill wat met hotel-, restaurant-, wellness- en sportfaciliteiten een compleet aanbod onder één dak heeft is voor professionele sportteams de ideale uitvalsbasis. Mede door een intensieve samenwerking met voetbalvereniging RKSV Juliana Mill (nabij gelegen) en voetbalvereniging RKSV Volkel (indien men kunstgras wenst) is het mogelijk een compleet trainingspakket aan te bieden.

Volgens Alexander Prent, sales manager bij Fitland XL Mill, is een compliment aan Juliana in deze wel op zijn plaats. ?De hele zomer zijn er
vrijwilligers actief om de velden speelklaar te krijgen als Liverpool eind juli arriveert?. Ook de uitstraling van de accommodatie heeft er aan
bijgedragen dat deze ploegen voor Fitland gekozen hebben.?

Bij Engelse ploegen is de kwaliteit van het veld van essentieel belang. ?Dit bewijst de aanwezigheid van de groundsmen van Liverpool bij de eerste ontmoeting, die in zijn dagelijkse bezigheden de kwaliteit van Anfield Road waarborgt. dat deze beste man onder de indruk was van de kwaliteit van ons veld richting het einde van een lang voetbalseizoen is meer dan een mooi compliment,? aldus Peter Schraven (Hoofd veldbeheer Juliana Mill). 

?Super mooi, dergelijke gerenommeerde ploegen op bezoek, maar het mag niet ten koste gaan van onze eigen leden,? aldus Dennis Kremers (Secretaris Juliana Mill). ?Maar dit zal ook niet gebeuren, daar zien wij als RKSV Juliana samen met Fitland XL op toe.?