Deel dit artikel ‹ Terug

Verrassende zomerontmoetingen in Bibliotheek Boxmeer

Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014


Deze zomer organiseert BiblioPlus een reeks zomerontmoetingen voor senioren. In de bibliotheek in Boxmeer staan drie gratis ontmoetingen gepland met uiteenlopende thema’s.
Tijdens elke zomerontmoeting staat een onderwerp centraal en is er tijd om daar samen gezellig over te praten onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers. De zomerontmoetingen vinden plaats op donderdagochtend om 10.30 uur. De toegang is gratis. Loop gezellig binnen en schuif aan voor een mooi gesprek of verhaal in de bibliotheek Boxmeer.

Programma:
Donderdag 17 juli - Jan Nillesen volgt de weg van de Maas van de bron tot aan de Noordzee, maar we kijken ook naar de betekenis van de Maas voor deze streek.
Donderdag 24 juli - Mientje Wever, bekend van Kerstgedichten op z’n Brabants, komt verhalen en gedichten in het dialect vertellen en voorlezen.
Donderdag 31 juli - Jan Fransen uit Oeffelt, oud wielrenner, vertelt over het leven als wielrenner. Natuurlijk vertelt hij over het ontstaan van de Wielerronde van Boxmeer en zijn ervaringen als dopingcontroleur.

Meer informatie via: www.biblioplus.nl