Deel dit artikel ‹ Terug

Veel belangstelling voor bedrijvenmarkt met show in Mill

Geplaatst op: vrijdag 3 april 2009


Zaterdag 10 en zondag 11 oktober Show en Business

Al heel wat bedrijven hebben zich aangemeld om een standruimte in te richten tijdens Show en Business in Mill. Dit is een weekend vol show, muziek en entertainment in combinatie met een bedrijvenmarkt. Dit alles zal op zaterdag 10 en zondag 11 oktober gehouden worden in en rond evenementencentrum Fitland in Mill.

Show en Business is een uitgebreidere versie van het Mills Muziekspektakel. Deze muziekavond werd de laatste 3 jaren georganiseerd op initiatief van en in samenwerking met diverse ondernemers. Omdat diverse ondernemingen zich ook graag fysiek wilde presenteren op zo’n Muziekspektakel is deze nu uitgebreid met een bedrijvenmarkt. Verder gaat het nu niet alleen om een avond, maar zijn er 2 dagen vol modeshows, dansdemonstraties en muzikale optredens geprogrammeerd.

Voor de 2 dagen durende bedrijvenmarkt zijn al diverse aanmeldingen. Van een witgoed specialist tot drukkerij, van installatiebedrijf tot borduurstudio en van kledingzaak, schoonheidssalon tot zorgbedrijf en financiële dienstverlener zijn er dat weekend al zeker te vinden. Maar ook clubs en verenigingen kunnen er ruimte krijgen om zich te presenteren en ook vanuit die groep zijn al diverse aanmeldingen bij de organisatie terecht gekomen.

Show en Business is op zaterdag 10 en zondag 11 oktober gratis toegankelijk. Alleen voor het Mills Muziekspektakel op zaterdagavond met het thema Duitse Schlageravond en Pullenfeest komt een kaartverkoop. Zie voor meer informatie rond dit weekend www.showenbusiness.nl en www.muziekspektakel.nl.
advertentie