Deel dit artikel ‹ Terug

NIKS on Tour Show 30 juli Mill

Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014


Tijdens de Vakantiejaarmarkt in Mill op woensdag 30 juli kan jong en oud zich vanaf 11.00 uur weer prima vermaken in het Millse centrum. Want er valt niet alleen heel wat te shoppen op het bijna 2 kilometer lange parcours met zo?n 400 marktkramen, er is ook veel muziek en entertainment.

Vooral op het terras van café zaal Royal aan de Kerkstraat is er vanaf 12.00 uur veel te beleven. Daar staat namelijk die dag de NIKS on Tour Show met tal van artiesten zoals: Roy Raymonds, NIKS on Tour DJ Ronnie de Wit, Rebecca Shouw, Eddy-2FORCE, Rudy de Wit, Rutger van Barneveld, Alisha, Dennis van Tessel, Frits Verhoeven, Party DJ Ramon, Shiela, Rene Smulders en Hannes Verhoeven.

Deze NIKS on Tour Show start om 12.00 uur en gaat non-stop door tot 18.00 uur. Daarna zal rockband The Juveniles nog zorgen voor een afterparty tot 21.00 uur. Uiteraard is dit alles, net als de Vakantiejaarmarkt zelf helemaal gratis toegankelijk.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal aan de Kerkstraat 35 ? 37 in Mill? Bekijk dan de agenda op www.caferoyalmill.nl