Deel dit artikel ‹ Terug

Schouwburg Cuijk met 2 bussen naar War Horse

Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014


Er zijn nog enkele kaarten
De inschrijving op de busreis die Schouwburg Cuijk op 28 december organiseert naar War Horse in Theater Chassé in Breda verloopt zo voorspoedig, dat de schouwburg een tweede bus heeft ingezet. Inschrijven kan nog steeds; er zijn nog 20 toegangskaarten beschikbaar (het diner na afloop is helemaal uitverkocht).

War Horse lovend ontvangen
De spectaculaire première van het theaterfenomeen War Horse, afgelopen zaterdag 14 juni in Koninklijk Theater Carré, is juichend ontvangen. De cast beleefde een geweldige avond en nam een minutenlange staande ovatie in ontvangst.
Zowel pers als publiek waren zeer onder de indruk van het spektakel.
War Horse werd omschreven als 'onbeschrijflijk mooi', 'verbluffend', een 'magnifiek theaterspektakel' en 'een show die je gezien moet hebben'.

War Horse is slechts te zien in zes theaters in Nederland, w.o. Parkstad Theaters Heerlen en Cassé Theater Breda.

Busreis naar War Horse
Schouwburg Cuijk biedt een leuke service voor theaterliefhebbers uit het Land van Cuijk en omgeving: op zondag 28 december rijden er twee bussen vanuit de tijdelijke UITbalie van Schouwburg Cuijk naar 'War Horse' in Chassé Theater Breda. De bus vertrekt om 11.15 uur; de voorstelling begint om 14.00 uur.

Het unieke aan dit concept is dat de bus rechtstreeks naar Chassé Theater rijdt, zonder tussenstops onderweg. Je bespaart hiermee ondermeer op brandstof- en parkeerkosten en je wordt gereden. Geheel verzorgd, heen en terug, naar deze indrukwekkende theaterbelevenis.
Bovendien reserveerden wij in Breda de allerbeste plaatsen op de 1e rang!
Zo eenvoudig was een voorstelling bezoeken nog nooit!

Ga jij ook mee?
Reserveren van kaarten kan hier
Informatie: www.warhorse.nl

www.schouwburgcuijk.nl