Deel dit artikel ‹ Terug

Zomervakantie in Openluchttheater Overloon!

Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014


De zomer is bij uitstek de tijd van het Openluchttheater. Mooi beschut onder schaduwrijke bomen ligt het openluchttheater Overloon verscholen in het park van het Oorlogsmuseum. Het seizoen werd op 30 mei geopend met een gezellige jazzavond in de open lucht. De komende vakantieperiode staat vooral in het teken van de familievoorstellingen. Vanaf 16 juli is het zes weken lang iedere woensdagmiddag genieten voor de jeugd, maar ongetwijfeld ook voor hun ouders en de opa’s en oma’s. Sprookjes zoals “De nieuwe kleren van de keizer” en “De kleine zeemeermin”. Shows zoals “De kip en het ei” en “De grote poepshow” door Hakim, bekend van Sesamstraat. Maar ook de immens populaire Dirk Scheele komt met zijn zomerpopconcert naar Overloon. De kaartjes kosten € 5,50 en zijn nu al te bestellen via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Kaarten zijn nu ook al te koop bij Plus Verbeeten in Overloon en bij Restaurant Museumzicht. Aan de kassa zijn ook kaarten verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.

En wat te doen als het regent? In dat geval wordt de voorstelling gewoon verplaatst naar het geheel vernieuwde gemeenschapshuis De Pit in het centrum van Overloon.

Nieuw in het programma dit jaar is een heuse filmvoorstelling op een groot scherm in de buitenlucht. Deze filmvoorstelling staat gepland op zaterdag 9 augustus en begint uiteraard pas als de zon is ondergegaan om 21.30 uur. Terug in de tijd, weg van de computerschermen, gezonde boslucht opsnuiven. Dat is genieten voor jong en oud. Actuele informatie vindt u steeds op onze website www.openluchttheateroverloon.nl