Deel dit artikel ‹ Terug

Twins wine tasting bij de Nieuwenhof Mill voor Vivian in Zuid-Afrika

Geplaatst op: maandag 23 juni 2014


Komende zondag 29 juni is er op belevingsboerderij de Nieuwenhof in Mill een? Twins Tasting?. Borus van Loenen (de wijnspecialist) doet dit om geld in te zamelen voor een weeshuis in Zuid-Afrika (stichting Thamsanqa). Zijn tweelingbroer Thijmen is nauw betrokken bij dit weeshuis en door deze proeverij te organiseren hoopt Borus geld in te zamelen voor dit weeshuis.

Doel is de opleiding van Vivian, een van de weesmeisjes, gefinancierd te krijgen (500 euro). Vivian heeft op haar 18e een auto ongeluk gehad waardoor ze gehandicapt raakte. Door die handicap is het, juist in Zuid- Afrika moeilijk om je talenten verder te ontwikkelen. Vivian wil graag
maatschappelijk/sociaal werker worden en Thijmen, nauw betrokken bij de stichting heeft beloofd op haar 27e verjaardag, dat zijn  tweelingbroer Borus (wijnspecialist) en hij gaan proberen de 500 euro voor de opleiding bij elkaar te krijgen.

Op zondag 29 juni is er een verkoop van? Twin? wijnen uit Spanje, Italië, Frankrijk en Chili op de Nieuwenhof waarbij bijzonder mooie wijnen per doos van 6 flessen verkocht gaan worden om dit goede doel te steunen. Prijs is 7,50 euro per fles, alleen verkoop per doos van 6 stuks. Iedereen krijgt deze dag eerst uitgebreid uitleg over het project door Thijmen en kunnen hier de wijn kopen met vakkundige uitleg van specialist Borus. Per verkochte fles gaat 2,50 euro naar het weeshuis.

De toegang is gratis. Wel graag aanmelden voor deze proeverij en verkoop die gehouden zal worden van 13.30 tot 15.00 uur. Aanmelden kan via; thijmen55@gmail.com of info@schaapskuddeoviseneco.nl. Belevingsboerderij de Nieuwenhof is te vinden aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill.