Deel dit artikel ‹ Terug

Zingen is van alle tijd

Geplaatst op: vrijdag 20 juni 2014


Heel veel mensen zingen graag. Nog meer mensen zouden wel eens een ‘eigen’ lied willen zingen. Omdat niet iedereen een componist is zal het schrijven van de muziek niet meevallen, maar op een bestaande melodie zelf een mooie tekst maken bestaat wel tot de mogelijkheden.

De laatste jaren schieten de koren die levensliederen zingen als paddenstoelen uit de grond. De smartlappen zijn erg actueel en populair. Kijk maar eens naar het grote succes van het Smartlappenfestival Grave. En wat is leuker dan volgend jaar op dit festival hoge ogen te gooien met een eigen gemaakte tekst?

Kom daarom donderdag 3 juli van 20.00 tot 22.00 uur naar de Bibliotheek Grave en bezoek de ‘workshop smartlappentekst maken’. Frans uut Kuuk schreef al vele succesvolle teksten voor carnavalsartiesten, smartlapkoren en voor zichzelf en verzorgt de workshop. Toegangskaartjes kosten €4,50. Bibliotheekleden betalen €3,50. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.biblioplus.nl/activiteiten of via de bibliotheekvestigingen van BiblioPlus.