Deel dit artikel ‹ Terug

Toeters & Bellen in Boxmeer

Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014


Een aantal muzikale enthousiastelingen kwam op het lumineuze idee eens iets heel anders te doen met muziek. Uitdagend en speciaal. Ingrediënten als muziek, enthousiasme, performance, een scheut spanning en ‘de zon op het koper’ moesten er vanzelfsprekend in zitten. Hoe kon dit nu beter bij elkaar gebracht worden dan met een veiling. Waar instrumenten een 2e leven kunnen verdienen en gekoppeld aan een goed doel. Het idee van muziekveiling Toeters & Bellen werd geboren.

‘Onder de hamer’
Op zondagmiddag 24 augustus is de nabije omgeving van Grand Café De Douairière te Boxmeer omgetoverd tot een muzikale markt. Hét muzikale epicentrum als het gaat om koop- en verkoop van bijv. muziekinstrumenten, versterkers, koffers enz. en natuurlijk het veilen van muziekinstrumenten. Van piano tot piccolo, van trompet tot Hammondorgel. De organisatie heeft van tevoren beslist welke items het verdienen ‘onder de hamer’ te komen. Kraampjes zijn ingericht waar u kunt snuffelen en misschien in een verloren hoekje de gitaar van uw dromen ziet staan of die geweldige accordeon, waardoor u besluit toch maar eens op les te gaan. Verder deze middag allerlei demonstraties en tussen de bedrijven door kleine en grotere optredens. En de veilingrondes niet te vergeten! Belangeloos verzorgd door Het Veilinghuis Boxmeer en onder toeziend oog van notaris Teeuwen. Om mee te doen aan de veiling gebruikt u een veilingnummer, verkrijgbaar vóór aanvang bij de informatie/muntenbalie.

Goed doel
De muzikale markt opent om 13.00 uur en kunt u op uw gemak rondkijken. Om 14.00 uur start de verkoop en even later eerste veilingronde.
Bezoek vooral de website www.toetersenbellenboxmeer.nl Daar vindt u alle informatie over de organisatie, wijze van aanbieden van muziekinstrumenten, veiling – en verkoopvoorwaarden en nog veel meer. En niet te vergeten het doel van Toeters & Bellen. De opbrengst van veiling en directe verkoop via kraampjes, komt ten goede aan een muziekactiviteit voor jongeren in de gemeente Boxmeer. U verdient bij een gelukte verkoop bij veiling tenminste uw vraagprijs terug en het opgeld van 15% gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Het wordt vast een mooie, muzikale en (hopelijk) ook zomerse zondagmiddag.

De toegang is gratis.

Zie ook: www.toetersenbellenboxmeer.nl