Deel dit artikel ‹ Terug

Win een meet en greet met DJ Jochen Miller!

Geplaatst op: dinsdag 17 juni 2014


Muziekweekend MillAtThePark.nl in volle voorbereiding

Het moest er eens van komen. Het prachtige landschapspark in Mill met op de achtergrond kasteel Aldendriel zal deze zomer voor het eerst het decor vormen voor een tweedaags festival voor jong en oud. Spiksplinternieuw en over de top op gebied van live muziek, lokale dj's en aankleding. Ga los op de beats van Jochen Miller, geniet van een indrukwekkende lichtshow, zing mee met de wereldhits van U2 of relax met een drankje in het Landschapspark. Het kan allemaal in Mill op 28 en 29 juni.

Met het kasteel op de achtergrond, een enorm podium, een stijlvolle overkapping en de allerbeste muziek wordt MillAtThePark.nl een feest waar het Land van Cuijk trots op mag zijn. Het idee voor het muziekevenement is ontstaan binnen het platform OntdekMill.nl en deze wens wordt op 28 en 29 juni realiteit. Het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat ? Beerseweg is een perfecte locatie voor een buitenfeest voor jong en oud en het event zal in het teken staan van gastvrijheid en gezelligheid.

Millicious
Op 28 juni is het zover: de eerste editie van Millicious in het Landschapspark in Mill. En de hoofdact is niemand minder dan Jochen Miller.
Jochen is al jaren een grootmacht in de Nederlandse dance scene, een graag geziene gast op festivals en feesten over de hele wereld en staat nu op een podium heel dicht bij huis. De in Mill geboren dj reist van Los Angeles tot Manilla en van Miami tot, Rusland maar staat binnenkort weer in zijn eigen gemeente! Een speciale gelegenheid waarvoor hij ook Daniël Lippens en Ivo van Breukelen van 538 De Avondploeg heeft uitgenodigd. In hun rebelse radioprogramma maken ze furore met Over de Rooie en ontvangen ze talloze bekende dj?s, in Mill draaien ze beste dance en trance hits. MC Mighty Mike host de hele avond en lokale helden dj E-jackt en dj Rick Vio warmen zaterdagmiddag het publiek op.

Meet en greet
Onder iedereen die voor maandag 23 juni online kaarten koopt in de voorverkoop, verloot de organisatie voor een aantal personen een meet en greet met DJ Jochen Miller. Dit kan zowel op zaterdag als zondag tijdens MillAtThePark.nl. Zorg er dus voor dat je voor maandag 23 juni online kaarten reserveert!

Tributeparty
De Tributeparty is een concept dat al jaren succesvol is in de tuin van hotel-restaurant De Wolfsberg in Groesbeek. Wat daar ooit begon als een klein feestje, is uitgegroeid tot een tweedaags muziekevenement dat duizenden bezoekers trekt. Goede live muziek, een perfecte aankleding en een mooie locatie. De beste tribute bands uit Europa brengen een muzikaal eerbetoon aan de pophelden van toen en nu. Tribute band Legend zal aftrappen met een ode aan het onbetwiste reggae icoon Bob Marley. Daarna volgt de band U2UK uit Groot Brittanië met een sensationele live show die recht doet aan de magische concerten van U2 zelf.

Als het Nederlands elftal de 8ste finales van het WK voetbal haalt, wordt de wedstrijd uitgezonden op een mega led wall en wordt het muzikale programma opgeschoven. Hup Holland hup!

Millicious
Zaterdag 28 juni
16.00 ? 00.00 uur (terrein geopend vanaf 15.00 uur)
Tributeparty
Zondag 29 juni
16.00 ? 21.00 uur (terrein geopend vanaf 15.00 uur)

Praktische informatie
Het terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De minimum leeftijd voor Millicious op zaterdag is 16 jaar. Voor de Tributeparty op zondag is er geen minimumleeftijd. Bezoekers jonger dan 12 jaar, mogen onder begeleiding van een volwassene op zondag 29 juni gratis het terrein op. Voor kinderen is er deze dag bovendien een speciaal programma met o.a. circusacts en een knutselhoek.

Voorverkoop
De tickets voor het muziekweekend zijn online via MillAtThePark.nl verkrijgbaar en op diverse verkoopadressen.
Tickets voor de zaterdag kosten in de voorverkoop 19,- euro en aan de kassa 24,- euro. Voor de zondag kosten de tickets 15,- euro in de voorverkoop en 20,- euro aan de kassa.
Passe-partout-tickets kosten 30,- euro en zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar!
De tickets zijn ook verkrijgbaar bij eventsponsor Albert Heijn vd Ven in Mill, Primera Schipperheijn in Mill, Primera in Uden, Primera in Cuijk en
Primera in Boxmeer.

Kijk voor meer informatie en het online reserveren van tickets op
www.millatthepark.nl en over het organiserende platform is meer te vinden op www.ontdekmill.nl